Kynuté je grunt
S dlouhými zimními měsíci přichází čas koláčů, kynutého pečiva, buchet, skořice a perníkového koření. Na kurzu „Kynuté je grunt“ si společně upečeme 4 druhy pečiva z kynutého těsta a to jak sladkého, tak slaného.
V Monamy s nimi máme dlouhodobou zkušenost, recepty jsme vychytali k dokonalosti a ukážeme vám, jak si s nimi poradit, aby to u vás doma krásně vonělo a ještě líp chutnalo. Prozradíme vám pár tajných triků, díky nimž bude vaše kynuté pečivo ještě nadýchanější, voňavější a vláčnější. Vše si sami vyzkoušíte, upečete i ochutnáte
Co na kurzu dostanete:
- veškeré suroviny, u nichž klademe velký důraz na čerstvost a kvalitu
- upečené pečivo si odnesete s sebou domů
- získáte povědomí o tom, co je při přípravě kynutého pečiva důležité a jakými vychytávkami si zdařilý výsledek pojistit
- odnesete si podrobné recepty celé přípravy
- k dispozici bude výborná káva, čaj a také drobné pohoštění
- zapůjčíme vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry
- získáte tipy, jaké pomůcky potřebujete a bez kterých se obejdete
Co si na kurzu upečeme:
- máslový toastový chléb, který je vláčný i 3 dny po upečení
- klasické housky pletýnky se škvarky a sádlem
- čokoládové motance s pekanovými ořechy
- voňavé marcipánové Semlor ze Skandinávie
Těšíme se na Vás!
Do poznámky napište, prosím, preferovaný termín kurzu či další podrobnosti. Ozveme se co nejdříve a další domluva bude telefonická.