Snídaně do růžova
Tenhle recept vlastně ani není receptem. Ale nemohla jsem si ho odpustit, protože když si ho uděláte k snídani a v jarním voňavým ránu, s bosýma nohama, na terase za zpěvu ptáků, se pohodlně posadíte, pak i kdybyste se do růžova nevyspali, tak tahle jednoduchá snídaně Vás zaručeně dostane do jinýho módu a den bude najednou skvělej.
Růžový dragon fruit není jen nabušený vitamíny, ale má hlavně úžasně výraznou barvu, která se dá využít nejen do jogurtu. Zaručeně ho časem vyzkouším i do krémů v dortech, nebo na cupcakes. A co teprve taková Pavlova s růžovou nadýchanou šlehačkou. Žádný barviva, jen totálně čistá příroda. No, nevyzkoušej to……..za mě fakt paráda!
Suroviny:
- 350 g smetanového bílého jogurtu (Řecký nebo Choceňský)
- 3 lžíce dragon fruit zavařeniny
- Jedlé květy na ozdobu
Jogurt smíchám s 2 lžícemi dragon fruit zavařeniny, rozdělím do dvou misek, navrch zakápnu opět dragon fruit zavařeninou a párátkem nebo špejlí lehce projedu, tak aby mi vznikla zajímavá struktura, posypu jedlými květy a snídám. Rychlý, jednoduchý, krásný, výborný!